Kerkplein 6

5995 BA Kessel

077-4622555

Bij spoed toets 1

Partners in de praktijk

Partners in de praktijk

Rudi Thiesen
Geriatrie fysiotherapeut

Aangesloten bij Parkinsonnet

Rudi woont (bijna) in Panningen en is sportief op de fiets en hardloopschoenen. Daarnaast geeft hij spinningles bij sportcentrum Balance in Panningen. Verder is Rudi bekend van Peel en Maas in Beweging, iedere dag op omroep P&M.

Rudi zet zich met hart in voor ouderenzorg waarbij vaak een multidisciplinaire aanpak vereist is en waarbij er tevens aandacht is voor adviezen en ondersteuning aan de mantelzorger.

rudi@fysiohelden.nl

Aanwezig bij jullie iedere woensdag van 13.00u-15.00u

Inloopspreekuur voor alle vragen met betrekking tot ouderenzorg


Sjoerd Lemmen 
Manueel therapeut

Specialisatie schouderrevalidatie (lid schoudernetwerk) en  echografie

Sjoerd woont in Helden en is fanatiek crossfitter en crossfit trainer bij PRFRM77 in Panningen. Hij heeft een analytische blik en actieve aanpak gericht op herstel en preventie van problemen aan het bewegingsapparaat.

sjoerd@fysiohelden.nl

Aanwezig bij jullie iedere woensdag van 15.00u-17.00u

Inloopspreekuur voor alle orthopedische vragen jong/oud

 Welkom!

In deze praktijk werken 3 verloskundigen; Marloes Raijer, Angelique Sup en Inge Timmermans.
Wij bieden zorg rondom kinderwens, zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Echo controle is onderdeel van deze zorg en dit vindt plaats in onze praktijk.

Verder hebben hormonen en anticonceptie onze speciale aandacht. Maar ook voor het plaatsen van een spiraaltje kun je contact met ons opnemen.

Op woensdagmiddag vind spreekuur plaats in de huisartsenpraktijk in Kessel.

Wij zijn telefonisch, per app of per mail bereikbaar
06-27621861
info@ikenmijnzwangerschap.nl
www.ikenmijnzwangerschap.nl

Gezond zijn, een gezond gewicht en een goede leefstijl. Wie wil dat nou niet? Soms zijn er omstandigheden, waardoor dit niet gaat zoals we willen. Livade biedt u persoonlijke en professionele begeleiding om uw persoonlijke doelen te bereiken en vol te houden. Of het nu gaat om overgewicht, ondergewicht, emotie-eten, eetstoornissen, sportvoeding of medisch gerelateerde klachten (PDS, allergieën, intoleranties, diabetes mellitus, metaboolsyndroom, hoog cholesterol, afwijkende bloeddruk, COPD, reuma, etc.). Daarnaast zijn de diëtisten bij Livade gespecialiseerd op het gebied van maag- en darmklachten en orthomoleculaire geneeskunde. Bij Livade krijgt u altijd advies of een dieetbehandeling op maat en aanvullend werken we met (intolerantie, bloed en ontlastingsonderzoeken).

Mijn naam is Melanie en vanuit Livade ben ik om de andere maandag (op de even weken) werkzaam als diëtist bij huisartsenpraktijk Kessel. Heeft u een voedingsgerelateerde (hulp)vraag, neem gerust contact op en dan kijken we samen verder voor een passende oplossing.https://www.livadedietist.nl/

Indien uw oproep niet direct wordt beantwoord, spreek dan de voicemail in met naam en telefoonnummer. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U mag ons ook een WhatsApp bericht sturen.

Telefoonnummer Lienke: (+31) 0613567928
Telefoonnummer Lisa: (+31) 0683045475

E-mail: info@livadedietist.nl

 Binnen de huisartsenpraktijk Kessel houdt Podotherapie Hermanns spreekuur voor al uw bewegingsklachten vanaf de teen tot aan de onderrug.

Bij ons kunt u terecht voor advies en behandeling zoals oefentherapie, bewegingsadvies en het aanmeten van podotherapeutische hulpmiddelen zoals steunzolen, ortheses en meer.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op de website van Podotherapie Hermanns: 
https://www.podotherapiehermanns.nl

De gezinscoach

Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor alle vormen van jeugdhulp.

In de gemeente Peel en Maas wordt jeugdhulp en ondersteuning geboden door gezinscoaches.

Alle gezinscoaches van de gemeente Peel en Maas hebben ervaring in het begeleiden van jeugdigen en hun ouders bij opvoed- en opgroeivragen. Daarnaast hebben zij deskundigheid over onder andere psychische problemen, gezinnen en kinderen met een beperking, gezinsproblematiek en gedragsstoornissen.


Vragen over jeugdhulp

Met vragen over jeugdhulp of onderwijs kunt u op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur vrij binnen lopen in het Huis van de gemeente of telefonisch contact opnemen via (077) 306 66 66.

Ook kunt u een e-mail sturen naar jeugdenonderwijs@peelenmaas.nl.

Wij, Liek Kater, Vera Verlegh en Ellen Dortant zijn als gezinscoaches verbonden aan de dorpskern Kessel / Kessel eik.

Dit maakt dat we nauwe contacten hebben met de verschillende voorzieningen voor kinderen in Kessel / Kessel eik zoals basisscholen, de kinderopvang, jeugdgezondheidszorg en de huisartsen. Desgewenst sluiten wij ook aan bij gesprekken die tussen u en de verschillende voorzieningen plaatsvinden. Wij kunnen dan vrijblijvend met u meedenken.


Werkwijze gezinscoach

Duidelijkheid en vertrouwen: dat zijn dé twee kenmerken die de gezinscoach in de samenwerking met u centraal stelt. Duidelijkheid houdt in dat de gezinscoach u steeds precies vertelt wat hij of zij doet en waarom. De gezinscoach kan bij u langskomen, volgt hoe het gaat en is uw vaste contactpersoon.

De gezinscoach kijkt wat er al goed gaat in uw gezin en waar de krachten liggen. Ook gaat de aandacht uit naar de vraag of iemand uit uw omgeving een bijdrage kan leveren aan de oplossing.

U bepaalt samen met de gezinscoach wat de meest passende oplossing voor uw hulpvraag kan zijn. Eenvoudige opvoedvragen kunnen mogelijk ook gewoon telefonisch worden beantwoord.


Medisch centrum Kessel

Eén keer per 2 weken op de donderdag is een gezinscoach aanwezig in het medisch centrum Kessel. De gezinscoach zal er rond 13.15uur tot +/- 16.30uur zijn. De gezinscoach heeft ruimte voor drie gesprekken. Eén gesprek mag ingepland worden om 13.30uur, het tweede gesprek om 14.30uur en het derde gesprek om 15.30uur.

Liek Kater 

06 11 51 38 66

liek.kater@peelenmaas.nl

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ellen Dortant

06 46 35 84 79

ellen.dortant@peelenmaas.nl

 

.
.
.
.
.
.
.
Mochten we niet bereikbaar zijn dan kan er op werkdagen tussen 8.30uur en 17.00uur contact worden opgenomen met één van onze collega’s op het algemene nummer 077 306 6666 (en vraag naar de gezinscoach die bureaudienst heeft).

Translate »

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw dossier te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig.

Heeft u hulp nodig om in te loggen? Bekijk dan de instructie via de video.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om uw actuele medicatie te bekijken en te herhalen dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

 

Heeft u hulp nodig om in te loggen? Bekijk dan de instructie via de video.

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen Helaas kan niet alle chronische medicatie via het portaal herhaald worden, bijv. opiaten.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Login in het portaal van uw Huisarts

Om een e-consult (een belangrijk minder dringend bericht) te versturen aan uw huisarts dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heeft u hulp nodig om in te loggen? Bekijk dan de instructie via de video.

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om de uitslag van uw recente (lab-) onderzoek te bekijken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heeft u hulp nodig om in te loggen? Bekijk dan de instructie via de video.

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen 
– Lichamelijk onderzoek 
– Toegangslogboek 
– Verslaglegging 
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten 
– Actueel medicatieoverzicht

Registreer uzelf bij onze praktijk

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen voor inwoners van Kessel en Kessel-Eik. Vul het formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Login in het portaal van uw Huisarts

Om online een afspraak te maken dient u in te loggen in het patiëntenportaal. U hebt hier DigiD voor nodig. Klik op de knop hieronder om in te loggen.

Heeft u hulp nodig om in te loggen? Bekijk dan de instructie via de video.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud